De Vlaamse overheid zet haar campagne voor lage energiewoningen kracht bij. Vanaf 2014 worden de bouwvoorschriften op het vlak van energie strenger. Wie bouwt, moet investeren in hernieuwbare energie. Een warmtepomp is hét middel bij uitstek om aan de nieuwe eisen te voldoen.

Milieuvriendelijk verwarmen

Met een warmtepomp kiest u voor een economische én ecologische oplossing voor uw verwarming. De innovatieve warmtepomptechnologie geeft u een niet te kloppen verwarmingsalternatief. Het hele jaar door voorziet u zelf in uw woningverwarming en geniet u van aangename warmte uit hernieuwbare energie. Uw bonus? Met een warmtepomp verwarmt u ook uw sanitaire water.

Energieneutraliteit

Een warmtepomp brengt energieneutraliteit tot werkelijkheid. Door uw zonnepanelen met uw warmtepomp te combineren voorziet u zelf in uw energiebehoefte. Want een warmtepomp werkt op elektriciteit. Bovendien is een warmtepomp met een SPF van vier, op middellange termijn de meest rendabele én goedkoopste oplossing voor uw verwarming. De meerprijs die u voor uw hernieuwbare bron(nen) betaalt, verdient u zo snel terug.