Icetech: uw specialist in warmtepompen

Nog nooit technische kennis, expertise en klantgerichtheid in één bedrijf vervat gezien? Dan is het de hoogste tijd dat u iemand van icetech ontmoet. Meer dan twintig jaar geleden richtte ze in hartje Limburg Icetech op.   

Icetech is uitgegroeid van een installatiebedrijf voor koelinstallaties en airco’s tot dé specialist in warmtepompen. Elke dag opnieuw merken we dat ervaring met koeltechnieken broodnodig is bij de plaatsing en het onderhoud van warmtepompen. Met tevreden klanten over het ganse land, is het klantenbestand uitgestrekt. Geen vraag blijft onbeantwoord. Geen probleem blijft onopgelost. Het resultaat? Een warmtepompverhaal dat van begin tot einde klopt.

Duurzaamheid als waarde

De Ultratherma-warmtepompen onderscheiden zich door hun lange levensduur, efficiëntie, rendement, gebruiksgemak én duurzaamheid. Door innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten te installeren, draagt Icetech bij tot het verlagen van uw ecologische voetafdruk. U benut uw energie optimaal. In het voordeel van het klimaat én uw portefeuille!


Meer weten over Icetech, onze service of onze producten? Neem contact op.