Icetech: uw specialist in warmtepompen

Nog nooit technische kennis, expertise en klantgerichtheid in één persoon vervat gezien? Dan is het de hoogste tijd dat u Stefan Kumpen ontmoet. Twintig jaar geleden richtte hij in hartje Limburg Icetech op. En vandaag is hij als zaakvoerder nog steeds de drijvende kracht en de ziel van het bedrijf.

Icetech is uitgegroeid van een installatiebedrijf voor koelinstallaties en airco’s tot dé specialist in warmtepompen. Elke dag opnieuw merkt Stefan dat zijn ervaring met koeltechnieken van pas komt bij de plaatsing en het onderhoud van warmtepompen. Met tevreden klanten van Limburg tot aan de kust, is het klantenbestand uitgestrekt. Geen vraag blijft onbeantwoord. Geen probleem blijft onopgelost. Het resultaat? Een warmtepompverhaal dat van begin tot einde klopt.

Duurzaamheid als waarde


De Ultratherma-warmtepompen onderscheiden zich door hun lange levensduur, efficiëntie, rendement, gebruiksgemak én duurzaamheid. Door innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten te installeren, draagt Icetech bij tot het verlagen van uw ecologische voetafdruk. U benut uw energie optimaal. In het voordeel van het klimaat én uw portefeuille!


Meer weten over Icetech, onze service of onze producten? Neem contact op.